Keinäsen tarina

"Minkä myymme sen huollamme" on ollut tunnuslauseena yli 35 vuoden historian omaavassa Pyöräosa Keinänen Oy:ssa. "Meidän periaatteemme on myös se, että kaikilla vekottimilla on tietty käyttöikä, jota voidaan hyvällä ja ammattimaisella huollolla jatkaa muistaen kuitenkin, ettei ikiliikkujaa ole vielä keksitty", toimitusjohtaja Markku Keinänen filosofoi.

Keinänen uran alkumetreillä

Keinänen aloitti yrityksen pienkoneiden ja polkupyörien korjaustoiminnalla. Yksi leivän antaja oli Kesko, jonka sopimushuollon yrittäjä sai omakseen jo alkumetreillä. Oman liikepaikan Keinänen osti Kemintieltä 1984 ja siinä yritys on pysynyt aina vuoteen 2017 saakka.

Uusi liiketilamme valmistui 2017 syksyllä ja nyt noin 2300 neliömetrin tiloissa ovat esillä polkupyörien lisäksi mönkijät, moottorikelkat, mopot, moottorisahat, ruohonleikkurit, perämoottorit ja muut pienkoneet ja välineet puutarhanhoidosta hauskanpitoon.

Keinänen Oy ei ole sitoutunut mihinkään ketjuun, vaan palvelee asiakkaitaan monimerkkisin tuottein. Lynx, Ski-Doo, Can-Am ja Sea-Doo, Trek, Stihl ja Husqvarna ovat merkeistä suosituimmat ja niiden huollosta ja korjauksista yrityksessä on myös vankin kokemus ja osaaminen.

Yritys työllistää vakituisesti 17 henkilöä. Mukana ovat jo Markku Keinäsen pojat Arto, Ari ja Anssi. Asiakaskuntana ovat sekä yritykset että yksityiset asiakkaat.


Haluatko jakaa hyvän muiston kanssamme sosiaalisessa mediassa? Käytä hästägiä #keinänenoy !


Lämpimästi tervetuloa kaupoille uusiin tiloihin Prismaa vastapäätä (Lindströminmutka 1)!