« Takaisin

Ski-Doo Summit X with Expert Package 2023Expert-paketilla varustetun 2023 Summit X:n ansiosta voit ottaa kaiken irti talvesta. Sisältää täysin uuden REV Gen5 -rungon, dynaamisen 850 E-TEC Turbo R -moottorin ja kuljettajien innoittamia ominaisuuksia, jotka saavat suoriutumaan ajosta entistä paremmin.

Saatavilla vain kevätennakossa!

PARASTA AJOA LUMELLA

REV Gen5 -runko

Seuraava vallankumous — REVolution. Kelkan rakenne on suunniteltu erityisesti syvän lumen ajoon. Sen inspiroiva ulkonäkö, alhaisempi paino ja tehostunut tekninen suorituskyky parantavat yleistä ajokokemusta.

RAJATON TEHO

850 E-TEC Turbo / 850 E-TEC 

Summit-moottorikelkkoihin on saatavilla yksi kolmesta Rotax-kaksitahtimoottorista — mukaan lukien alan ensimmäinen kaksitahtinen, tehdasrakennettu turbomoottori. Kukin niistä reagoi nopeasti, kiihtyy ällistyttävästi ja on tasaisen tehokas.

VIESTITSE AJON AIKANA

10,25 tuuman värinäyttö ja BRP Connect

Alan suurin täysvärinäyttö, mukautettava näkymä ja WiFi-yhteensopiva kosketusnäyttö. Yhteensopivuuden ansiosta voit käyttää paremmin BRP GO! -sovelluksella karttoja, navigointia ja laatia ajosuunnitelmia ystävien kanssa.

TEHOKAS KÄÄNNÖS

tMotion XT & X -telasto

Lisää ketteryyttä ja luotettavuutta syvässä lumessa. Uudenlaisen geometrian ja kiinteän takapukin avulla hallinta sujuu viistorinteissä entistä paremmin. Lisääntynyt joustomatka maksimoi ajo-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa.

TARKKA JA ENNUSTETTAVA

RAS 3 -etujousitus

Erittäin tarkka ja johdonmukainen. RAS 3 -etujousitus on suunniteltu vaivattomaan rinneajoon sekä etenemään suoraan metsäisissä rinteissä, kurvailemaan hangilla ja reittisiirtymällä suosikkipelipaikoillesi.

HELPOIN KÄYNNISTYS

E-TEC SHOT -käynnistin

Painikekäynnistys, joka ei tuo juuri ollenkaan lisäpainoa. Ensimmäisen vetokäynnistyksen jälkeen moottori lataa superkondensaattorin. Seuraavissa käynnistyksissä ohjaustangon SHOT-painike hyödyntää superkondensaattoriin varattua energiaa ja muuttaa magneeton sähkömoottoriksi, joka pyörittää vauhtipyörää ja käynnistää moottorin E-TEC-teknologialla. Painoa on voitu vähentää lähes 9 kg perinteiseen sähkökäynnistimeen verrattuna. Ski-Doon ainutlaatuinen E-TEC-teknologia mahdollistaa SHOT-käynnistyksen.

Hinta alk.24 360.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ski-Doo Summit X with Expert Package 2023 850 E-TEC Turbo R 154"/3.0" PowderMax X-Light SHOT24 360.00 €