« Takaisin

Ski-Doo MXZ Sport 2023

2023 MXZ Sportin verraton käsiteltävyys ja hykerryttävä voima takaavat huikeat talvikokemukset koko pitkälle kaudelle, ja vieläpä huokeaan hintaan.

  • Rotax® 600 EFI -moottori
  • Sähköstartti
  • Matala tuulilasi (14 tuumaa)

PARASTA AJOA LUMELLA

REV Gen5 -runko

Hienostunut suorituskyky ja rohkea, aggressiivinen ulkonäkö. REV Gen5 -runko uudelleenmäärittelee aiemmat standardit tasapainoisella ajotuntumalla, vakaalla kaarreajolla ja erinomaisella varmuudella haastavalla reitillä.

VOIMAKAS

850 E-TEC | 600R E-TEC | 600 EFI

MXZ-moottorikelkoissa on alan herkimmin reagoivat 2-tahtimoottorit. Rotax 850 E-TEC, 600R E-TEC ja 600 EFI tarjoavat luokkansa johtavan suorituskyvyn, taloudellisuuden ja pitkäikäisyyden

TASOA ON NOSTETTU ENTISESTÄÄN

rMotion X -telasto

Hallinnan, mukavuuden ja kapasiteetin seuraava taso reittiajossa. Rakennettu samoille progressiivisille jousitusgeometriaperiaatteille, joista rMotion-jousitukset ovat tunnettuja – ja niihin on lisätty vielä enemmän ominaisuuksia. Täysin uudelleensuunniteltu suuremmalla joustomatkalla isojen kumpareiden vaimennusta ja uskomatonta mukavuutta varten. Pidempi etuvarsi ainutlaatuisella, säädettävällä kulmalla; sopii ihanteellisesti RAS X -etujousitukseen luoden ylivertaisen kaarreajon ja tarkan ohjattavuuden, jotka tekevät Ski-Doo-moottorikelkoista legendaarisia.

REITILLE USKOLLINEN

RAS X -etujousitus

Tasainen kaarreajo ja tarkka käsiteltävyys. Luotu rMotion X -telaston kanssa lisäämään suorituskykyä reittikäytössä. Leveä säädettävä raideleveys ja 10 mm kasvatettu joustomatka maksimoivat vakauden, suorituskyvyn ja mukavuuden.

AITO AJOKOKEMUS

Pilox -sukset

Pilot X –suksessa on aiempaa pidempi ja syvempi köli, jonka ansiosta ohjattavuus on tarkka ja johdonmukainen kaikissa reittiolosuhteissa.

PYSY REITILLÄ

Tarkka, varma ohjaus

MXZx-kilpailukelkasta saatu järjestelmä parantaa ohjauksen tarkkuutta ja suuntavakautta, jolloin ajo on ketterää ja ennustettavaa äärimmäisissä töyssyissä.

TILAA LIIKKUA

RS-astinlaudat

Suunniteltu aggressiiviseen seisaaltaan ajoon. Leveät ja kestävät astinlaudat ovat lähes koko matkaltaan tasaiset. Aiempaa paksumpi alumiinilevy (3 mm, aiemmin 1,8 mm) sekä etu- ja takavahvikkeet kestävät rajuimmatkin alastulot.

Hinta:11 460.00 €