« Takaisin

Ticket S -runkosarja

Ticket S on slopestyle-maastopyörän runko, joka on luotu suuriin temppuihin, isoihin hyppyihin ja tyylikkääseen pyöräilyyn. Kevyt Alpha Platinum -alumiini ja 100 mm:n FOX-takajousitus tekevät siitä kestävän ja ketterän. Se on Trekin C3-projektin ajajien valinta ja hyvästä syystä: he ovat kehittäneet ja hioneet runkosarjaa vuosien ajan yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Haluat pystyä samanlaisiin hyppyihin kuin Trekin C3-projektin ajajat. Pidät temppujen tekemisestä pyörällä ja haluat ketterän pyörän, joka kestää kunnolla kovat alastulot.

Tekniset ominaisuudet

Tässä runkosarjassa on kevyt ja kestävä Alpha Platinum -alumiinista tehty runko, Mino Linkillä säädettävä geometria, isot iskut vaimentava 100 mm:n FOX Performance Flat SV -takajousitus sekä Trekin C3-projektin ajajien inspiroimia ominaisuuksia, kuten vesipullon kiinnityskohoumien käyttö vaihdevaijerien kiinnityspisteinä alaputkessa ja reikä keskiön pultille, joka estää kampien pyörimisen ilmassa.

Yhteenveto

Hanki tämä runkosarja, jos haluat rakentaa slopestyle-pyörän, joka soveltuu isoihin hyppyihin. Tämä runkosarja on kuin kotonaan ilmassa, ja se on suunniteltu yhteistyössä maailman parhaiden slopestyle-ajajien kanssa – Trekin C3-projektin.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Tällä runkosarjalla on voitettu kaikki suuret slopestyle-kilpailut useaan otteeseen
  2. Mino Link mahdollistaa geometrian nopean ja helpon hienosäädön jopa kesken lenkin
  3. Kartioitu emäputki, press-fit-keskiö ja 142x12 mm:n takadropoutit ovat valmiina unelmapyörääsi varten
Hinta:1 799.00 €

Suosittelemme myös

Bontrager Rally

bontrager_rally.jpg&width=280&height=500
WaveCel-teknologialla varustettu maastokypärä tarjoaa mukavuuden ja suorituskyvyn täydellistä tasapainoa turvallisuutta arvostavalle maastopyöräilijälle.
Merkittävä edistysaskel pyöräilijän pään suojaamisessa

Rally WaveCel on tyylikäs huipputason maastokypärä, jossa on maastoon sopivia erikoisominaisuuksia..
Hinta: 169.90 €

Tunturi e275 SE

tunturi-e275-se-.jpg&width=280&height=500
Urheilulliseen ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e275 SE on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin..
Hinta: 2 949.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »