« Takaisin

Bontrager Line Elite 30 TLR Boost 29Vahvat ja kestävät hiilikuituiset OCLV-maastopyöräkiekot luokkansa parhaalla iskunkestävyydellä ja lujuudella, minkä lisäksi se auttaa estämään sisärenkaan jäämisen puristuksiin.

Elinikäinen takuu

Nämä kestävät hiilikuituiset maastopyöräkiekot kestävät käytössä pitkään. Ne ovat suorituskykyisiä kaikilla reiteillä ja kestävät hyvin kaikki kivet, joita ei voi välttää. Line Elite 30:n vankassa vanneprofiilissa on luokkansa paras lujuus ja kestävyys, ja se auttaa estämään sisärenkaan jäämisen puristuksiin. Lisäksi yksinkertainen tubeless-rakenne helpottaa alhaisemman paineen käyttöä sujuvampaa ja nopeampaa ajamista varten.

Kaikilla Bontrager-hiilikuitukiekoilla on elinikäinen alkuperäisen ostajan takuu ja Carbon Care -lisäsuoja. Jos kiekkosi vaurioituvat pyöräillessä kahden ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, vaihdamme ne uusiin. Se onnistuu helposti.

Tuotetiedot

  1. OCLV-hiilikuidussa yhdistyvät optimaalisella tavalla paino, lujuus ja kestävyys
  2. Vanneprofiili ja hooked-rakenne lisäävät iskunkestävyyttä ja auttavat estämään sisärenkaan jäämisen puristuksiin.
  3. Rapid Drive 108 -napa 3,3 asteen kulmalla nopeaa ja luotettavaa energiansiirtoa varten
  4. Tubeless Ready (TLR) -vanne mahdollistaa nopean päivityksen sisärenkaattomaan järjestelmään
  5. Boost 110/148, 28 edessä/takana Grand Forza 14/15G -pinnat ja kuusikulmaiset alumiininipat
  6. Sisäleveys 29 mm, ulkoleveys 38 mm, 28 pinnareikää etuvanteessa ja takavanteessa
  7. 6 pultin levy, SRAM XD: Shimano 10/11 ja MicroSpline-järjestelmä saatavana erikseen
  8. Elinikäinen takuu, ei painorajoitusta

Etuvanne 480e, takavanne 520e. Kysy tarjous!

Meidän kautta onnistuu myös takuu hommat bontragerin tuotteisiin. Hiilikuitukiekot ehottomasti yksi maastopyörän parhaista päivityksistä, varsinkin kun tarjolla on elinikäinen takuu.

Hinta:1 000.00 €

Suosittelemme myös

Trek Procaliber 9.8

Procaliber98_22_prismatic.jpg&width=280&height=500
Procaliber 9.8 on tuoteperheen mestari. Se on jäykkäperäinen cross country -pyörä voitontahtoisille kisaajille. Sen IsoSpeed-hiilikuiturunko tasoittaa polun tärinää tehokkuudesta tinkimättä, kevyt FOX-haarukka selviytyy erinomaisesti teknisistä laskuista ja kokoonpanon kruunaa sulavatoiminen Shimano..
Hinta: 4 299.00 €

Slash 9.9 XX1 AXS Flight Attendant

slash99.webp&width=280&height=500
Slash 9.9 on mallistonsa nopein enduroon suunniteltu maastopyörä, joten ei ole mikään ihme, että se on Trek Factory Racing Enduro -tallin ammattilaisten valinta. Täyshiilikuituinen runko, täysin uusi kovaan ja vauhdikkaaseen ajoon suunniteltu jousitus, RockShox Flight Attendant -vaimennus, nopeasti vierivät..

Paino: 14.23 kg

Hinta: 13 099.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »