« Takaisin

Gardena EVC 1000 nurmikon ilmaaja

Säännöllistä nurmikonhoitoa - selvät ja kestävät tulokset

Sähkökäyttöisellä GARDENA EVC 1000 -nurmikonilmaajalla voi poistaa sammalta, turvetta ja rikkaruohoja, mikä parantaa merkittävästi ilmansaantia sekä veden ja ravinteiden imeytymistä maaperään. Terävät, karkaistusta ja galvanoidusta erikoisteräksestä valmistetut terät tunkeutuvat muutaman millimetrin syvyydelle maaperään poistaen siitä kuolleen ruohon. Terien tunkeutumissyvyyttä on helppo säätää kätevällä vivulla. Tehokas PowerPlus-moottori mahdollistaa tehokkaan ja ongelmattoman työskentelyn milloin tahansa. Suuret, erikoiskuvioidut pyörät helpottavat ohjausta ja pitävät erinomaisesti nurmikolla. Ilmaajan työntöaisassa on kätevä kytkin, joka helpottaa laitteen käsittelyä, ja siirtymistä varten on kuljetusasento, jossa terät nostetaan helposti ja nopeasti ylös. Sähkökäyttöisen ilmaajan irrotettava työntöaisa mahdollistaa tilaa säästävän varastoinnin ja helpon kuljetuksen. Maaperä kannattaa ilmata vain kerran keväällä ja kerran syksyllä.
Tekniset tiedot
Nimellisteho 1000 W
Työleveys 30 cm
Leikattavan alueen maksimikoko 600 m²
Vakioterätyyppi Ruostumaton terästerä
Leikkuukorkeudet 3

Tehokas PowerPlus-moottori

Tehokkaan PowerPlus-moottorin ansiosta sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja käynnistyy ongelmitta ja toimii keskeytyksittä tehokkaasti. Ilmaajan käsitteleminen on kevyttä, ja käyttäjän tarvitsee vain ohjata sitä.

Työskentele tehokkaasti

Kestävät erikoiskarkaistusta galvanoidusta teräksestä valmistetut terät tunkeutuvat muutaman millin syvyyteen maahan ja irrottavat tehokkaasti tiivistyneen leikkuujätteen, rikkaruohot ja sammalen. Nurmikko saa selkeästi uutta elinvoimaa parantuneen ilmanvaihdon sekä veden ja ravinteiden imeytymisen ansiosta.

Helppo käyttää

Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa parantaa käyttömukavuutta.

Työnnä turvallisesti

Laitteessa on siirtoasento, jossa terät kääntyvät helposti ja nopeasti ylös. Näin se kulkee helposti laatoilla ja päällystetyillä pinnoilla.

Tilaa säästävä

Ihanteellinen ja helppokäyttöinen nurmikonilmaaja on pienen kokonsa ansiosta helppo kuljettaa ja varastoida.

Hinta:199.90 €