« Takaisin

AKU CP390-L TOUR&RACE 825KG Saatavilla myös kuomulla!TUOTEKUVAUS

AKU-vaunut TOUR & RACE tuoteperhe, vaunut aktiivisille moottoriharrastajille sekä yritysten monipuolisiin kuljetustarpeisiin. Vaunut sopivat erinomaisesti mm. moottorikelkkojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja esim. päältä ajettavien ruohonleikkureiden kuljetukseen. TOUR & RACE-vaunun lastaaminen sekä kuorman purkaminen on helppoa ja kätevää, vaunussa on kippi varustettuna kippiruuvilla ja sen takalaita on erikoismuotoiltu käytettäväksi sisäänajoramppina. Vaunujen lehtijousi akseli takaa helposti ja tasapainoisesti vedettävän vaunumalliston.

AKU CP390-L/TOUR&RACE/825KG-peräkärryn erittäin vahva alusrunko ja laitojen kiinnityselementtirungot on hitsattu tarkkuusluokan laserleikatuista teräsputkista yhdeksi kokonaisuudeksi ja sen jälkeen kuumasinkitty kokonaisuutena. Runkorakenteessa käytetty ratkaisu takaa suurimman joustavuuden ja korroosiokeston. Peräkärryssä on erikoisvahvat laidat, joiden suurena etuna on laidan  kiinnityselementtirungon yläosaan hitsattu tukeva teräsputki joka tukee laidan yläosaa. AKU-peräkärryn laidat on valmistettu Skandinavian (Suomen) suurimpien ohutlevyn tuottajien toimittamasta laadukkaasta upposinkitystä metallilevystä, jossa suojana käytetään HDG-pinnoitetta, joka kestää erinomaisesti pohjoismaisia olosuhteita. Peräkärryn akselipalkki on kuumasinkitty ja vesitiiviit navat tulevat maailman johtavalta valmistajalta (Knott) Saksasta. Sähköjärjestelmässä käytetään valmiiksi koottuja ja tarkastettuja kaapeleita. Jotta sähköjärjestelmä olisi suojassa mekaanisilta vaurioilta johtimet on asennettu kärryn rungon sisään. Parhaan näkyvyyden takaa Itävaltalaisen valmistajan Aspöckin valaisimet. Peräkärry on varustettu säänkestävällä laminoidulla pohjavanerilla (Suomi) jossa myös reunat on esikäsitelty kosteutta hylkiväksi.

MEILTÄ KAIKKIIN KÄRRYIHIN JOPA 60KK KOROTONTA MAKSUAIKAA!

VARUSTELU

  • avattavat ja helposti irrotettavat etu- ja takalaita
  • etu- ja takalaidassa hitsattu runkorakenne
  • ajorampiksi muotoiltu takalaita
  • nokkapyörä
  • laminoitu vesitiivis vanerilattia
  • kippi varustettu kippiruuvilla
  • LED etu- ja äärivalot
  • 6+6 kiristysliinan silmukkaa kuormalavan sisälaidoissa

TEKNISET TIEDOT

Valittu tuote:
Kokonaispaino (kg) 825
Omapaino (kg) 373
Kantavuus (kg) 452
Laitakorkeus (cm) 20
Pituus (cm) 532
Leveys (cm) 199
Lavan pituus (cm) 390
Lavan leveys (cm) 190
Lastauskorkeus (cm) 52
Runko Hitsattu
Jarrut ei
Jousitus lehtijousi
Renkaat 155 R13 84N 4 x 100 M+S

SAATAVILLA MYÖS MUSTALLA 125 CM KORKEALLA JAXAL KUOMULLA

Suosittelemme myös

AKU CP350-LH Kelkkavarustuksella (hitsattu)

aku_CP350-LH_kelkkakarry.jpg&width=280&height=500
Erittäin vahva perävaunu kokonaan hitsatulla rungolla, joka on valmistettu tarkkuusluokan laserleikatuista osista. Erikoisvahvat laidat. Etu- ja takalaidat on valmistettu upposinkitystä metallilevystä. Metallilevyssä on HDG-pinnoite, joka on valmistettu Suomessa kestämään pohjoismaisia olosuhteita. Kestävä..
Hinta: 2 290.00 €

Bontrager Line Elite 30 TLR Boost 29

HIILIKUITIKIEKOT.webp&width=280&height=500
Vahvat ja kestävät hiilikuituiset OCLV-maastopyöräkiekot luokkansa parhaalla iskunkestävyydellä ja lujuudella, minkä lisäksi se auttaa estämään sisärenkaan jäämisen puristuksiin.

Elinikäinen takuu

Nämä kestävät hiilikuituiset maastopyöräkiekot kestävät käytössä pitkään. Ne ovat suorituskykyisiä kaikilla..
Hinta: 1 000.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »