« Takaisin

ROCK MACHINE CROSSRIDE INT E400

Crossride on täynnä Rock Machine osaamista ja teknologiaa. Täysin uudentyyppinen cross/urban sähköpyörä, jonka mukavuus ja monikäyttöisyys on vertaansa vailla. Kompakti keskiövetoinen Shimano STePS E5000 moottori ja Darfon -akkuintegraatio isolla 504Wh akulla pitävät painopisteen mahdollisimman alhaalla. 

Zoom 187D AMS -joustohaarukka hydraulisella lukolla, Shimano Altus Shadow 1x9 -voimansiirto sekä tehokkaat Shimano BR-MT200 -levyjarrut! Täysin varusteltu, lokasuojat, Atran Velo System tavarateline ja valaisimet käyttöakusta. Crossride on loistavilla ajo – ominaisuuksilla, kunnon väännöllä ja tekniikalla varustettu sähköpyörä.

SHIMANO STEPS

Shimano Steps E5000 on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Keveys, matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Darfon akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Darfon akku on helppo ja nopea irrottaa. Nopea lataus 4A Smart plus latauslaitteella.

Meiltä rahoitus 72kk maksuajalla ja 0% korolla.

Hinta:2 949.00 €

Suosittelemme myös

ORBEA LAUFEY 20 H30

Orbea_Laufey_20_H30.jpg&width=280&height=500
HAUSKUUDEN MESTARI
Kuten supersuosittu aikuisten Laufey malli - tämä hauskuutta rakastava Laufey Jr on täydellinen monen ikäiselle lapselle / nuorelle. Laufey on kestävä, pienempi traili-pyörä, joka janoaa uusia seikkailuja.
Laufey Jr on suunniteltu vasta-alkajille ja pidempään pyöräilleille lapsille..
Hinta: 749.00 €

FOX DEFEND 3L WATER JACKET

FOX_DEFEND_3L_WATER_JACKET.webp&width=280&height=500
TOUGH AND DURABLE WET WEATHER MOUNTAIN BIKE JACKET
Designed to keep you dry in the most demanding conditions, the Defend 3L Water Jacket features advanced weather protection with fully-taped seams and waterproof zippers to ensure no water gets in as you shred. With an added DWR coating, the jacket is..
Hinta: 274.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »