« Takaisin

Bontrager GR2 Gravel Bike ShoeErityisesti maastokäyttöön kehitetty gravel-kenkä, joka on mukava ja tehokas kaikissa maastoissa.

Bontrager GR2 Gravel Shoe on täydellinen kenkä pitkiin seikkailuihin, kestävyyskisaan tai jopa cyclocross-kilpailuun. Entistä modernimpi ilme on suunniteltu nykyaikaiselle gravel-pyöräilijälle. Nauhoitusta voi säätää vapaasti rajoituksetta, ja kätevä nauhanpidin pitää nauhat järjestyksessä. GR2-kenkä tuntuu hyvältä myös maastossa kävellessä. Pohjan kuvioinnin hyvä pito takaa vakaan askeleen erilaisilla alustoilla.

Tuotetiedot

  1. inForm Race -lesti tarjoaa hieman tilavamman, huippuluokan istuvuuden
  2. Bronze Series -nailonkomposiittipohja on jäykkä mutta soveltuu silti kävelyyn
  3. Kätevällä joustavalla nauhanpitimellä varustetut klassiset nauhat
  4. Tachyon-kumista tehty ulkopohja antaa hyvän pidon kävelyyn kaikilla alustoilla
  5. Jäykkyysindeksi 6/14
  6. Kestävä GnarGuard-kumipinnoite suojaa hankaumilta ja pikkukiviltä
  7. Yhteensopiva 2-pulttisten SPD-klossien kanssa
  8. Takana oleva ripustuslenkki nopeuttaa kuivumista
Hinta:160.00 €

Suosittelemme myös

Trek Fuel EXE 9.7

Trek_Fuel_exe_9.7.jpg&width=280&height=500
Fuel EXe 9.7 määrittelee sähkömaastopyöräilyn uudelleen täysin uudella moottorilla, joka on sijoitettu siististi kokonaan rungon sisälle. Tämä pyörä on kevyt, eloisa ja yhtä leikkisä kuin perinteinen maastopyörä, mutta se tarjoaa myös sähköavustuksen ylämäkien tehokkaaseen kiipeämiseen. Tavallista laadukkaampi..
Hinta: 9 099.00 €

HAIBIKE ALLTRAIL 4

Haibike_Alltrail_4.png&width=280&height=500
Etsitkö täyssähköpyörää rentoon ajeluun polkuja pitkin? ALLTRAIL 4 29 tarjoaa paljon flow-hetkiä. Tehokas Yamahan PW-ST-moottori 630 wattitunnin akulla ja Shimanon Deore-takavaihteensiirtäjä antavat tarkasti säädetyn vaihdealueen ja näin parhaat käsittelyominaisuudet. 29 tuuman renkaat ja herkät SR Suntourin..
Hinta: 4 499.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »