« Takaisin

Trek Marlin 8

Marlin 8 on kisatason maastopyörä, joka ei maksa liikaa. Kevyt ja pehmeästi toimiva RockShox-haarukka, Tubeless Ready -kiekot sekä monipuolinen 1x-voimansiirto tekevät tästä mallista parhaan vaihtoehdon uusille maastopyöräilijöille, jotka haluavat nopean cross country -ajoon sopivan jäykkäperäisen pyörän, joka pitää puolensa Trekin kalliimpia kisapyöriä vastaan.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Tämä on yksi suosituimmista pyöristämme hyvästä syystä. Saat erinomaisella hinta-laatusuhteella monipuolisen ja täysin kisavalmiin maastopyörän, jossa on myös kiinnityspisteet takatavaratelineelle arkipyöräilyä varten
  2. RockShox-haarukan Solo Air -ilmajousi on painoltaan kierrejousta kevyempi ja helppo säätää ajajan painon mukaan
  3. Voit muuttaa kiekot sisärenkaattomiksi vähentääksesi pyörän kokonaispainoa ja mahdollisuutta rengasrikkoon
  4. 1x-voimansiirto tarjoaa kaikki tarvitsemasi vaihteet eikä yhtään tarpeetonta
  5. Marlin-pyörien XXS–S-koon rungoissa on kaartuva vaakaputki ja matalampi standover-korkeus, jotka tekevät pyörän selkään nousemisesta helpompaa pienemmille ajajille
Hinta:1 099.00 €

Suosittelemme myös

TREK FX+ 2

fx_2.webp&width=280&height=500
FX+ 2 on kevyt kaupunkisähköpyörä, joka on suunniteltu tekemään jokapäiväisestä ajosta nopeampaa ja hauskempaa. Siinä on intuitiivinen ja luonnollisen tuntuinen sähköavustusjärjestelmä, joka tekee kaupungin tutkimisesta innostavaa ja mäkien nousemisesta vaivatonta. Tavaratelineen ja lokasuojien kaltaiset..
Hinta: 2 649.00 €

ORBEA LAUFEY 20 H30

Orbea_Laufey_20_H30.jpg&width=280&height=500
HAUSKUUDEN MESTARI
Kuten supersuosittu aikuisten Laufey malli - tämä hauskuutta rakastava Laufey Jr on täydellinen monen ikäiselle lapselle / nuorelle. Laufey on kestävä, pienempi traili-pyörä, joka janoaa uusia seikkailuja.
Laufey Jr on suunniteltu vasta-alkajille ja pidempään pyöräilleille lapsille..
Hinta: 749.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »