« Takaisin

Tunturi e275 SE

Urheilulliseen ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e275 SE on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin, kuten jyrkkiin ylämäkiin ja juurakoiden ylittämiseen. Tunturi e275 SE:n herkkätoiminen RST AERIAL -joustohaarukka on omiaan haastavilla reiteillä. Rankemmassa maastossa ajettaessa pyörän runko voi vaikuttaa jäykältä ja sen myötä urheilullisemmalta. Ajaminen on vauhdikasta sähkömoottorin avustaessa ja Sram NX 11 -vaihteiston välityksiä hyödyntäen. Shimanon hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille ja toimivat tehokkaasti säällä kuin säällä. 2,2 tuuman leveillä Schwalbe Nobby Nic -renkailla varustettu Tunturi e275 SE on varsin ärhäkkä menopeli vaativaankin maastoajoon. Se on parhaimmillaan juuri silloin, kun sillä ajetaan aktiivisella otteella.

Meiltä rahoitus 72kk maksuajalla 0% korolla.

Hinta:2 949.00 €

Suosittelemme myös

Trek Fuel EXe 9.5

Trek_Fuel_EXE_9.5.jpg&width=280&height=500
Fuel EXe 9.5 Deore on uudenlainen sähkömaastopyörä, joka yhdistää sähköavusteisten ja perinteisten pyörien ominaisuudet. Siinä on hiilikuiturunko ja kompakti moottori, joka pitää ajamisen kevyenä, eloisana ja hiljaisena. Voit nauttia sähköavustuksen hyödyistä pitkissä ylämäissä sekä perinteisen maastopyörän..
Hinta: 6 999.00 €

Haibike Hardseven 5

Haibike_Hardseven_5.jpg&width=280&height=500
Tour vai trail? Ylämäki vai alamäki? Uudella HardSeven 5:llä ei tarvitse valita vain yhtä, koska se on monikäyttöinen ja ketterä maastosähköpyörä. 120 m:n jousto, vikkelät levyjarrut, näppärät 27,5 tuuman renkaat ja tehokas Bosch Performance Line -moottori sulavasti integroidulla 500 wattitunnin akulla..
Hinta: 2 910.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »