« Takaisin

Trek Rail 9.9 XX1 AXSRail 9.9 on paras pitkäjoustoinen sähkömaastopyörämme. Siinä on erittäin vankkatekoinen hiilikuiturunko, uskomattoman pehmeä RockShox-jousitus, SRAM:n paras langattomasti toimiva elektroninen voimansiirto, tehokas Bosch Performance Line CX -moottori ja erittäin pitkäkestoinen akku. Kokonaisuuden kruunaavat uusi älykäs LED-ohjain ja Kiox-näyttö, jotka voi yhdistää Bluetoothin avulla Bike Flow -sovellukseen aktiivisuuden seurantaa ja navigointia varten.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Haluat nauttia huippuluokan sähkömaastopyöräilystä maksoi mitä maksoi. Tahdot eniten säätömahdollisuuksia, sulavimman suorituskyvyn, pisimmän toimintamatkan ja edistyneimmän sähköavustuksen mitä markkinoilla on tarjottavana. Pidät kustomoinnista ja haluat kaikki älykkään Bosch-järjestelmän tarjoamat upeat ominaisuudet sekä langattomasti toimivan elektronisen vaihteensiirron

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on OCLV Mountain -hiilikuidusta tehty runko, tavallista pidempi ulottuvuus sekä ylimitoitetut emäputki ja satulaputki parasta mahdollista lujuutta varten. Pyörä on varustettu erittäin pitkäkestoisella 750 Wh:n akulla, huippumonipuolisesti säädettävällä RockShox ZEB Ultimate -haarukalla, RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft -takaiskunvaimentimella sekä SRAM XX1 AXS -voimansiirrolla, jossa on laaja vaihdeskaala. Tässä pyörässä on TyreWiz- ja AirWiz-paineenseuranta sekä Boschin uusi älykäs Performance Line CX -sähköavustusjärjestelmä, jonka uusi LED-ohjain tarjoaa helposti toimivan Bluetooth®-yhteyden ja eBike Flow -sovelluksen kautta monipuolisen navigoinnin ja aktiivisuuden seurannan.

Yhteenveto

Rail 9.9 tarjoaa ehdotonta huipputason teknologiaa. Siinä on RockShoxin paras endurohaarukka, Boschin tehokkain akku, sulavasti vaihtava XX1 AXS -voimansiirto, uudistettu runko, TyreWiz- ja AirWiz-paineenseuranta sekä Boschin uusinta teknologiaa edustava älykäs sähköavustusjärjestelmä.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Boschin uusi älykäs järjestelmä tarjoaa saman tehon ja ajoherkkyyden kuin ennenkin sekä uuden LED-ohjaimen, jonka voi yhdistää Bluetoothilla eBike Flow -sovellukseen entistä laajempaa ajon hallintaa ja kustomointia varten.
  2. TyreWiz ja AirWiz mahdollistavat renkaiden, haarukan ja takaiskunvaimentimen paineentarkastuksen yhdellä vilkaisulla. Tarkastukseen ei enää tarvita pumppua tai mittaria
  3. RE:aktiv Thru Shaft toimii nopeammin kuin tavallinen takaiskunvaimennin, joten se pitää pyörän paremmin kosketuksessa maanpintaan ja ajon tehokkaammin hallinnassa
  4. Uusi runko on erittäin lujatekoinen, ja siinä on 34,9 mm paksu satulaputki tavallista vankemmille hissitolpille sekä ylimitoitettu emäputki, joka sopii hyvin yhteen sähköpyörille optimoitujen vahvojen haarukoiden kanssa joustaen vähemmän ja pitäen ohjauksen tarkkana
  5. Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä näyttää hyvältä ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Järjestelmä jättää tilaa myös pullotelineen kiinnittämiselle.
Hinta:13 599.00 €

Suosittelemme myös

Trek Procaliber 9.8

Procaliber98_22_prismatic.jpg&width=280&height=500
Procaliber 9.8 on tuoteperheen mestari. Se on jäykkäperäinen cross country -pyörä voitontahtoisille kisaajille. Sen IsoSpeed-hiilikuiturunko tasoittaa polun tärinää tehokkuudesta tinkimättä, kevyt FOX-haarukka selviytyy erinomaisesti teknisistä laskuista ja kokoonpanon kruunaa sulavatoiminen Shimano..
Hinta: 4 299.00 €

ROCK MACHINE BLIZZARD INT E30

ROCKMACHINE_BLIZZARD.jpg&width=280&height=500
Blizzard INT e30-29 on Rock Machinen kovaan maastoajoon tarkoitettu täysjoustosähköpyörä. INT2 runko on uskomattoman kevyt ja jäykkä. Tämän huomaa välittömästi myös ajettavuudessa ja malli sopiikin loistavasti kovavauhtiseen ajoon ja alamäkiin. Rock Machinen ykkösvahvuus on sen loistavassa FPS-linkustossa..
Hinta: 4 899.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »