« Takaisin

Trek Rail 5 625 WRail 5 Deore 625 Wh on sähköavusteinen maastopyörä, joka on suunniteltu epätasaisessa maastossa revittelyyn. Se on varustettu samoilla korkealuokkaisilla osilla kuin sähköttömät trail-pyörämme ja uudella Bosch-moottorilla, jonka tehokkuuden avulla nouset mäkien huipulle kuin omalla hissillä.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Etsit sähköavusteista maastopyörää, joka on ominaisuuksiltaan tavallisten maastopyörien veroinen. Haluat tehokkaan Bosch-voimansiirtojärjestelmän, joka kiidättää sinut mäkien huipulle, jotta voit ajaa hyvin voimin kierroksen toisensa jälkeen.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on vankkatekoinen alumiinirunko 150 mm:n takajoustolla, kokonaan rungon sisälle sijoitettu pitkäkestoinen 625 Wh:n akku, sähkömaastopyörille optimoitu RockShox 35 Gold RL -haarukka 160 mm:n joustolla, polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen avustava tehokas Bosch Performance Line CX -moottori (250 W, 85 Nm) sekä Purion-ohjain. Pyörässä on myös hissitolppa, luotettavuutta alamäkiajoon antavat tehokkaat nelimäntäiset jarrut, 29″:n kiekot ja ketterät, hyvin pitävät 2.6″:n renkaat sekä monikäyttöinen 1x12-vaihteinen voimansiirto, jonka avulla löydät aina moottorille parhaiten sopivan kadenssin.

Yhteenveto

Rail 5 Deore 625 Wh on hinta-laatusuhteeltaan paras pitkäjoustoinen sähkömaastopyörämme. Se on maasto-ominaisuuksiltaan yhtä hyvä kuin tavalliset pitkäjoustoiset trail-pyörämme mutta kiidättää sinut sen lisäksi hetkessä takaisin mäen huipulle. Isompi akku tarkoittaa myös lisää ajoaikaa poluilla.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Rail sopii yhtä rankkaan ajoon kuin sähköttömät sisarusmallinsa ja kiidättää sinut hetkessä takaisin mäen huipulle – et tarvitse shuttle-kyytiä tai hissiä
  2. Isomman akun ansiosta voit seikkailla pidempään latausten välillä
  3. Purion-ohjaimessa on talutusavustus ja älykäs eMTB-tila, joka säätää avustustehon automaattisesti oikeansuuruiseksi ajoalustan perusteella
  4. Se hyödyntää samaa kovaan ja vauhdikkaaseen ajoon suunniteltua runkoteknologiaa kuin Remedy: Mino Linkillä säädettävä geometria, jäykkyyttä parantava Straight Shot -alaputki ja ABP-jarrujärjestelmä (Active Braking Pivot – aktiivinen jarrunivelpiste)
  5. Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä näyttää hyvältä ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Järjestelmä jättää tilaa myös pullotelineen kiinnittämiselle.
Hinta:5 599.00 €

Suosittelemme myös

INSERT TUBOLIGHT HD

tubolight_29.jpg&width=280&height=500
Heavy Dute, Gravity, hieman leveämpi ja korkeampi malli - Kovempi seos, joka on kehitetty toimimaan levemmillä 2,35" - 2,80" olevilla renkailla - Suunniteltu vanteille joiden leveys on 26 mm ja max leveys 46 mm - Paino: 90 grammaa 29" koossa - Paras käyttökohde: gravity (vain takana), enduro, alamäki..
Hinta: 52.90 €

Orbea Wild FS H30

Orbea_Wild_Fs_H30.jpg&width=280&height=500
On aika lähteä liikkeelle. Pakkaa kamasi ja lähde kohti iltapäivän maastolenkkiä. Aivan sama mitä esteitä eteesi tulee - polje kovempaa ja aja läpi. Löydä uusia polkuja ja taltuta paikkakuntasi vaikeimmat polut pyörällä, joka parantaa ajotekniikkaasi ja tuo sinulle lisäkilometrejä sähkön avulla. Wild..
Hinta: 5 899.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »