« Takaisin

SEA-DOO RXT-X RS 300 AUDIO 2022Täysin ylivoimaista suorituskykyä myös avomerelle. RXT-X RS tarjoaa 217 kW (300 hv) adrenaliinintäyteistä hauskanpitoa jokaiseen seikkailuun. Vallankumouksellinen rungon muotoilu ja Ergolock-istuinjärjestelmä tarjoavat maksimaalisen hallinnan ja luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

  • Ergolock™-järjestelmä: kapea kilpaistuin ja kallistetut astinlaudat
  • ST3-runko
  • Uusi Tech-paketti: BRP:n Premium-audiojärjestelmä ja laaja 7,8-tuumainen värinäyttö (lisävaruste)
  • Lähtövaiheen hallinta
  • Kallistettava ohjaustanko

Rotax® 1630 ACE™ - 300 moottori

Meidän tehokkain moottorimme, koskaan.

Ulkoisella välijäähdyttimellä varustettu turboahdin ja tehokkaasti polttava ACE-teknologia tuottavat yhdessä huippuluokan tehokkuutta ja hämmästyttävän kiihtyvyyden. Se on Sea-Doon kaikkein tehokkain moottori, jonka teho on huimat 217 kW (300 hv).

Nerokasta säilytystä

Helppokäyttöinen etutavaratila

Kaikki tavarasi ovat kätevästi käsiesi ulottuvilla. Etutavaratila on markkinoiden ensimmäinen laatuaan, sillä se avautuu kätevästi vain ohjaustankokokoonpanoa nostamalla. Kuljettajan ei tarvitse nousta seisomaan. Tämä on kätevin vesitiivis tavaratila, jonka olemme suunnitelleet vesijetteihin ja se tarjoaa runsaasti tilaa tavaroillesi seikkaillessasi vesillä.

Muuntuva. Miellyttävä. Käänteentekevä.

Uimalava LinQ-järjestelmällä

Suuri uimalava tarjoaa entistä parempaa vakautta ja lisää mukavuutta. Se on täydellinen paikka oleiluun tai valmistautumiseen vesiurheiluun, ja vesijettiin nouseminen vedestä on helppoa. Mukana tulevat LinQ-kiinnityspisteet lisäävät monipuolisuutta entisestään.

Musiikkia vesillä

Premium-audiojärjestelmä Bluetoothilla

Markkinoiden ensimmäisen täysin integroidun, vesitiiviin äänentoistojärjestelmän ansiosta kuuntelet lempimusiikkiasi, mihin tahansa ajatkin. Se on suorituskykyinen: peräti 100-wattia tehoa. Täysin vesitiivis järjestelmä Bluetooth-yhteydellä ja erillisillä painikkeilla takaa, että aluksesi kannella soi haluamasi musiikki. (lisävaruste Tech-paketin kera)

Laaja 7,8-tuumainen värinäyttö

Sovellusten mukainen mittaristo

Värinäytössä on uskomattoman selkeä luettavuus ja sen toiminnallisuus on aivan uudella tasolla. Bluetooth ja integroitu älypuhelinsovellus tarjoavat musiikkia, säätietoja, navigointia ja paljon muuta. (lisävaruste Tech-paketin kera)

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä

Alan ensimmäinen ja intuitiivisin jarru vesillä

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven ainutlaatuisen Sea-Doo iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

Paikoillaan. Vauhdissa. Aina vakaa.

Tasapainoinen ja vakaa runko

Edelläkävijä mitä tulee käsiteltävyyteen, vakauteen ja suorituskykyyn avovesistössä. ST3-alusta mahdollistaa helpon nousun vesijettiin, siinä on runsaasti tilaa liikkua ja se on ylivoimaisen luotettava.

Liimaudu istuimeesi

Ergolock-järjestelmä ja Modular-istuin

Kapea kilpaistuin asettaa polvet lähemmäs toisiaan, jotta voit pitää kiinni tiukemmin ja parantaa samalla siirtymistäsi seisovaan ajoasentoon. Irrotettavan takaistuimen ansiosta saat takaosaan lisätilaa oleskeluun ja auringossa löhöilyyn tai voit nauttia matkustajasi kanssa merellisen piknikin.

Täsmäviritystä

Säädettävä trimmijärjestelmä lähtövaiheen hallinnalla

Ohjaustangossa sijaitsevaa säädettävää trimmijärjestelmää (VTS) on nopea ja helppo käyttää ajo-ominaisuuksien hienosäätöön kuljettajan mieltymysten, vesiolosuhteiden ja matkustajamäärän mukaan. Käsikahvassa lisäksi painike täysin kontrolloitua kiihdytysvaihetta varten.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:23 580.00 €