« Takaisin

SEA-DOO FISHPRO SPORT 170 2022

FishPro Sport yhdistää markkinoiden ensimmäisenä jännityksen, monipuolisuuden ja rakkauden kalastukseen yhdeksi täydelliseksi paketiksi. Tutki kalapaikkoja, joihin ennen et ole päässyt tavallisilla veneillä ja ole lähempänä toimintaa sekä koe aivan uudenlaisia kalastuselämyksiä.

  • Jatkettu taka-alusta, jossa toinen LinQ™-kiinnitysjärjestelmä
  • Garmin 6'' -kaikuluotain ja GPS
  • iDF - Älykäs roskaton pumppujärjestelmä
  • LinQ™-kalastuskylmälaukku (51 l)
  • Viisi vapatelinettä

Rotax 1630 ACE - 125 kW (170 HV) -moottori

Avaa pelisi

Pääset perille nopeammin. Mallistomme vapaasti hengittävissä moottoreissa on eniten hevosvoimia, joten niiden suorituskyky, luotettavuus ja polttoainetalous ovat optimaalisia.

Helppokäyttöinen etutavaratila

Älykästä säilytystilaa

Kätevään säilytyslokeroon pääsee nopeasti käsiksi, säilytä vaikka vesipulloja, aurinkovoidetta tai pientä viehekoteloa.

Säilytä saalisi tuoreena

LinQ-kalastuskylmälaukku

Jämäkkä 51 l kylmälaukku on suunniteltu erityisesti kalastamiseen. Siinä on upotettu työtaso, viisi innovatiivista, säädettävää vapatelinettä, uistelulovet sekä säilytystila vieheille ja syöteille.

Löydä lisää kaloja

Uistelutilassa yhdeksän esisäätöä

Löydä itsellesi täydellinen uistelunopeus, aseta se ja keskity sitten kalastukseen. Voit valita kaasuvipuun koskematta yhdeksän hitaan nopeusasetuksen väliltä syötin uistattamiseksi, joten kätesi ovat vapaat kalastukseen.

Garmin-navigaattori ja kaikuluotain

Sinun ikkunasi pinnan alle

Garmin Echomap plus 62cv -kaikuluotainjärjestelmän näyttö on 6-tuumainen (15 cm) ja sen anturi on rungossa. Monipuolinen navigointi-, kartasto- ja kaikuluotainjärjestelmä. Sisältää tunnuksen, jolla pääsee käyttämään ilmaisia päivitettyjä alueellisia karttoja.

Kovaa ja kuivana

iDF älykäs roskaton pumppujärjestelmä


Uuden nerokkaan iDF-järjestelmän avulla kuljettaja voi puhdistaa tukkeutuneet imuaukot kastumatta vain napin painalluksella ja maksimoida näin arvokkaan ajoaikansa.

Vakautta ja mukavuutta

Reelingin viistot jalkatuet

Jalkatuet lisäävät mukavuutta ja vakautta kalastettaessa kaikenlaisissa olosuhteissa.

Vakaa ydintä myöten

Jatkettu taka-alusta

Vesijetin takaosassa on peräti 29 cm enemmän tilaa vesijettiin nousemista ja kalastamista varten. Enemmän vakautta pysähdyksissä tai kuljetettaessa suurta kalakuormaa.

Paikoillaan. Vauhdissa. Aina vakaa.

Tasapainoinen ja vakaa runko

Ihanteellinen runko kalastusta ajatellen on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta rankassa aallokossa. Sen vakaus myös pysähdyksissä on vertaansa vailla.

Aja kalastamaan

Kalastusistuin

Suunniteltu helpottamaan siirtymistä kuljettajan paikalta matkustajan paikalle kalastettaessa. Optimoitu kalastamiseen sivuttaissuunnassa. Lisää sivuttaisvakautta käytettäessä reunan viistojen astinlautojen kanssa.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:19 880.00 €