« Takaisin

SEA-DOO FISHPRO SCOUT 130 2022

Kalastukseen keskittynyt, mutta tarpeeksi monipuolinen mihin tahansa seikkailuun. Uusi FishPro Scout on suunniteltu kalastajalle, jolla on aktiivinen perhe. Nouse varhain kalansyöntiaikaan, ja hengaile iltapäivällä miehistösi kanssa hiekkarannalla.

  • Garmin 6'' -kaikuluotain ja GPS
  • Kolme vapatelinettä
  • LinQ™-kalastuskylmälaukku (51 l)
  • iDF - Älykäs roskaton pumppujärjestelmä
  • Uistelutila (hidas tila)

Rotax 1630 ACE - 100 kW (130 HV) -moottori

Enemmän hevosvoimia

Tämä tehokas moottori tuottaa 100 kW:n ja 130 hv:n edestä rajatonta riemua ja terävää kiihtyvyyttä: samalla se on uskomattoman polttoainepihi. Se tarjoaa täydellisen harmonian molempien maailmojen välillä.

*Optimaalisissa testausolosuhteissa saavutettu teholuku metrisinä hevosvoimina.

Aja kalastamaan

Kalastusistuin

Suunniteltu helpottamaan siirtymistä kuljettajan paikalta matkustajan paikalle kalastettaessa. Optimoitu kalastamiseen sivuttaissuunnassa. Lisää sivuttaisvakautta käytettäessä reunan viistojen astinlautojen kanssa.

Kovaa ja kuivana

iDF älykäs roskaton pumppujärjestelmä

Nerokas iDF-järjestelmä mahdollistaa tukkeutuneiden imuaukkojen puhdistamisen kastumatta. Vain painikkeen painallus ja arvokas ajoaikasi on maksimoitu.

Garmin-navigaattori ja kaikuluotain

Sinun ikkunasi pinnan alle

Garmin Echomap plus 62cv -kaikuluotainjärjestelmän näyttö on 6-tuumainen (15 cm) ja sen anturi on rungossa. Monipuolinen navigointi-, kartasto- ja kaikuluotainjärjestelmä. Sisältää tunnuksen, jolla pääsee käyttämään ilmaisia päivitettyjä alueellisia karttoja.

Varusteet helposti saatavilla

Helppo säilyttää vieheet

Pidä varusteet tai muut pienet esineet, kuten lompakko, avaimet ja ajokortit, turvassa ja helposti saatavilla tässä roiskevedenpitävässä lokerossa. Sijaitsee kätevästi etutavaratilan kannen alla.

Säilytä saalisi tuoreena

LinQ-kalastuskylmälaukku


Jämäkkä 51 l kylmälaukku on suunniteltu erityisesti kalastamiseen. Siinä on upotettu työtaso, kolmeen innovatiivista vapatelinettä, uistelulovet sekä säilytystila vieheille ja syöteille.

Löydä lisää kaloja

Uistelutilassa yhdeksän esisäätöä

Löydä itsellesi täydellinen uistelunopeus, aseta se ja keskity sitten kalastukseen. Voit valita kaasuvipuun koskematta yhdeksän alhaisen nopeusasetuksen väliltä syötin uistattamiseksi, joten kätesi ovat vapaat kalastukseen.

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä

Alan ensimmäinen ja intuitiivisin jarru vesillä

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven ainutlaatuisen Sea-Doo iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja

Hinta:17 780.00 €