« Takaisin

SEA-DOO GTR 230 2022

Tämä vesijetti on yksi helpoimmista tavoista saada tuntumaa muskeliluokkaan. Siinä on voimakas, turboahdettu 169 kW:n (230 hv) Rotax-moottori ja se on nyt varustettu ainutlaatuisella, pikakiinnitteisellä LinQ-järjestelmällä kuorman kuljettamista varten. Lisäksi Bluetooth-audiojärjestelmä.

  • BRP:n Premium -audiojärjestelmä (lisävaruste)
  • Suuri etutavaratila
  • Vesitiivis puhelinkotelo
  • LinQ™-kiinnitysjärjestelmä
  • Säädettävä trimmijärjestelmä (VTS™)

Enemmän voimaa vesillä

Rotax 1630 ACE - 169 kW (230 hv) -moottori

Koukuttava kiihtyvyys Rotax 1630:n huiman 169 kilowatin ansiosta. Vaikuttavaa vääntöä ja erinomainen polttoainetaloudellisuus ACE-teknologian ansiosta.

Säilytä, mitä haluat

Suuri etutavaratila

Luokkansa* suurimman säilytystilan (152 l) ansiosta sinulla on paljon tilaa tavaroille.

*Valmistajien nettisivut. Perustuu samoin hinnoiteltuihin malleihin.

Pidä kuivana ja ladattuna

Vesitiivis puhelinkotelo

Vesitiivis säilytyslokero USB-liitännällä*; sen ansiosta säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi ladattuna ja toimintavalmiina—kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka.

*USB-liitäntä saatavana lisävarusteena.

Muuntuva. Miellyttävä. Käänteentekevä.

Uimalava LinQ-järjestelmällä

Suuri uimalava tarjoaa entistä parempaa vakautta ja lisää mukavuutta. Se on täydellinen paikka oleiluun tai valmistautumiseen vesiurheiluun, ja vesijettiin nouseminen vedestä on helppoa. Mukana tulevat LinQ-kiinnityspisteet lisäävät monipuolisuutta entisestään.

Musiikkia vesillä

Premium-audiojärjestelmä Bluetoothilla

100-wattisen BRP:n Premium-audiojärjestelmän ansiosta ajat oman lempimusiikkisi sykkeessä. Vedenpitävä, täysin integroitu Bluetooth-audiojärjestelmä, jossa on kaukosäädin vasemmassa kaiuttimessa. Voit vaihtaa kappaleita ja äänenvoimakkuutta nopeasti. (lisävaruste)

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä

Alan ensimmäinen ja intuitiivisin jarru vesillä

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven ainutlaatuisen Sea-Doo iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

Kestävä ja kevyt

Polytec Gen II -runko

Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Etuna vielä se, että Polytec kestää naarmuuntumista paremmin kuin lasikuitu.

Säädettävä trimmijärjestelmä

Täydellinen kiihdytys joka kerta

Säädettävän trimmijärjestelmän ansiosta voit säätää trimmin suihkupumppusuutinta käsikahvoista. Esisäädettyjen pika-asetusten avulla löydät helposti parhaan mahdollisen trimmisäädön eri olosuhteissa.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:17 180.00 €