« Takaisin

SEA-DOO GTX LIMITED 300 2022GTX Limitedissä on valtavan uimalava ja ruhtinaallisesti käyttökelpoista tilaa kannella. Todellista viiden tähden luksustunnelmaa muutenkin uskomattomassa vesijetissä. Vakiona Bluetooth-näyttö, 100 watin mahtava äänentoisto, USB-liitäntä, peitto ja paljon muuta. Enää mikään ei estä sinua seikkailemasta.

  • Bluetooth-audiojärjestelmä USB-liitännällä
  • Laaja 7,8-tuumainen värinäyttö
  • iDF - Älykäs roskaton pumppujärjestelmä
  • Helppokäyttöinen etutavaratila
  • Limited-paketti: USB-liitäntä, vesijetin peite, säilytyslaukku, polvisuojat, syvyysmittari, ainutlaatuisen ylellinen väritys ja paljon muuta

RAAKAA ROTAX-VOIMAA

217 kW (300 hv)

Rotax 1630 ACE -moottori tuottaa 217 kW (300 hv) sykähdyttävää jännitystä. Se on varustettu edistyksellisellä ACE-polttoaineteknologialla, joka takaa poikkeuksellisen taloudellisen toiminnan.

TASAPAINOINEN JA VAKAA

Innovatiivista suorituskykyä

Edelläkävijä mitä tulee käsiteltävyyteen, vakauteen ja suorituskykyyn avovesistössä. ST3-alusta mahdollistaa helpon nousun vesijettiin, siinä on runsaasti tilaa liikkua ja se on ylivoimaisen luotettava.NEROKAS KUORMATILA

Helppokäyttöinen etutavaratila

Kaikki varusteesi ovat käden ulottuvilla 96 l:n etusäilytystilan ansiosta, johon pääset helposti käsiksi istuma-asennosta. Vain ohjaustankoa nostamalla pääset käsiksi seikkailussasi tarvittaviin tavaroihin. Mukana säilytyslaukku.

AJA KOVAA JA KUIVANA

iDF - Älykäs roskaton pumppujärjestelmä

Mielenrauhaa uudella tasolla jokaisella ajomatkalla. Nerokkaan iDF-järjestelmän ansiosta kuljettaja voi puhdistaa tukkeutuneen imuaukon muutamassa sekunnissa istuimeltaan poistumatta. Painat vain painiketta ja pumpun virtaus kääntyy poistaen roskat vaivattomasti.

ENEMMÄN TILAA KÄYTETTÄVÄKSI

Muuntuva. Miellyttävä. Käänteentekevä.

Markkinoiden suurin uimalava. Se on tasainen, vakaa ja mukava. Se sopii täydellisesti loikoiluun, vesiurheiluun valmistautumiseen ja vesijettiin nousemiseen. LinQ-lisävarustejärjestelmä vie monipuolisuuden aivan uudelle tasolle.

PREMIUM-AUDIOJÄRJESTELMÄ BLUETOOTHILLA

Oma soittolistasi

100-wattisen BRP:n Premium-audiojärjestelmän ansiosta ajat oman lempimusiikkisi sykkeessä. Vedenpitävä, täysin integroitu Bluetooth-audiojärjestelmä, jossa on kaukosäädin vasemmassa kaiuttimessa. Voit vaihtaa kappaleita ja äänenvoimakkuutta nopeasti.

LAAJA 7,8-TUUMAINEN VÄRINÄYTTÖ

Korkearesoluutioinen Bluetooth-mittari

Upeat värit ja kristallinkirkas näyttö kertoo ajoneuvon tiedot ja yhdistää sopivat sovellukset näyttäen kartat, sään ja paljon muuta. Hyödyt nyt myös parannetusta äänenlaadusta ja intuitiivisesta, nopeuteen reagoivasta äänenvoimakkuuden säädöstä.

Hinta:24 586.00 €