« Takaisin

SEA-DOO GTI SE 170 2022

GTI SE tarjoaa juuri kaiken sen monipuolisuuden ja mukavuuden, jota vesielämää ja seikkailuja rakastavat perheet haluavatkin. Se nostaa energia- ja jännitystasoa 125 kW:n (170 hv) tehollaan, mikä sopii täydellisesti korkeaoktaaniseen ajokokemukseen.

  • BRP:n Premium -audiojärjestelmä (lisävaruste)
  • iDF - Älykäs roskaton pumppujärjestelmä (lisävaruste)
  • Nousutikkaat
  • iBR® - Älykäs jarrutus- ja peruutusjärjestelmä*
  • Säädettävä trimmijärjestelmä (VTS™)

ROTAX 1630 ACE™ 170

Jännittävää voimaa. Hämmästyttävän tehokas.

Rotax® 1630 ACE™ - 170 on kaikkien aikojen tehokkain vapaasti hengittävä Sea-Doo-vesijetin Rotax-moottori. Runsaasti vääntöä vetämiseen ja erittäin tehokas. Koko päivän hauskanpito ja jännitys ovat aina valmiina.

SUURI ETUTAVARATILA

Säilytä, mitä haluat

Vaikuttavat 143 litraa suljettua säilytystilaa! Kuljeta turvallisesti mukanasi paljon välttämättömiä tavaroita koko päivän hauskanpitoa varten. Snorkkelivarusteilla, pyyhkeillä ja hinausköysillä on kaikilla oma paikkansa.

SISÄÄNRAKENNETTU PUHELINKOTELO

Pidä kuivana ja ladattuna

Vesitiivis säilytyslokero USB-liitännällä*; sen ansiosta säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi ladattuna ja toimintavalmiina—kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka.

*USB-liitäntä saatavana lisävarusteena.

MUSIIKKIA VESILLÄ

Premium-audiojärjestelmä Bluetoothilla

100-wattisen BRP:n Premium-audiojärjestelmän ansiosta ajat oman lempimusiikkisi sykkeessä. Vedenpitävä, täysin integroitu Bluetooth-audiojärjestelmä, jossa on kaukosäädin vasemmassa kaiuttimessa. Voit vaihtaa kappaleita ja äänenvoimakkuutta nopeasti (lisävaruste).

AJA KOVAA JA KUIVANA

Älykäs roskaton pumppujärjestelmä (iDF)

Mielenrauhaa uudella tasolla jokaisella ajomatkalla. Nerokkaan iDF-järjestelmän avulla kuljettaja voi puhdistaa tukkeutuneen imuaukon muutamassa sekunnissa istuimeltaan poistumatta. Painat vain painiketta ja pumpun virtaus kääntyy poistaen roskat vaivattomasti.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ

Alan ensimmäinen ja intuitiivisin jarru vesillä

Sea-Doon ainutlaatuisen iBR-järjestelmän ansiosta voit pysähtyä nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

LISÄTILAA JA MONIPUOLISUUTTA

Uimalava LinQ-järjestelmällä

Suuri uimalava tarjoaa entistä parempaa vakautta ja lisää mukavuutta. Se on täydellinen paikka oleiluun tai valmistautumiseen vesiurheiluun, ja vesijettiin nouseminen vedestä on helppoa. Mukana tulevat LinQ-kiinnityspisteet lisäävät monipuolisuutta entisestään.

KESTÄVÄ JA KEVYT

Polytec Gen II -runko

Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Etuna vielä se, että Polytec kestää naarmuuntumista paremmin kuin lasikuitu.

LISÄOMINAISUUKSIA

Löydä lisää mukavuutta

Tässä mallissa on vakiona säädettävä trimmijärjestelmä (VTS), nousutikkaat, mittarin lisätoiminnot (polttoaineen kulutus, kello) ja nopeudensäätötila.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja

Hinta:15 280.00 €