« Takaisin

SEA-DOO GTI 90 2022

GTI 90 muuntuu vesillä jokaisen toiveesi mukaan. Suurempi hyötytila, uskomaton muunneltavuus ja luokkansa johtava teho ja tehokkuus tekevät kesäunelmistasi totta.

  • Suuri uimalava LINQ-kiinnitysjärjestelmällä
  • Kaksiosainen Ergolock-istuin
  • Suuri etutavaratila
  • iBR (Älykäs jarrutus- ja peruutusjärjestelmä)
  • Vesitiivis puhelinkotelo

VOIMAA JA TEHOA

Rotax® 900 ACE™ - 90 / 1630 ACE™ - 130

Rotax® 900 ACE™ - 90 tarjoaa räväkän nopeaa kiihtyvyyttä ja se on vaikuttavan polttoainetaloudellinen. Ja niille, jotka haluavat vieläkin enemmän suorituskykyä, on tarjolla lisää hevosvoimia 1630 ACE™ - 130 -vaihtoehdon muodossa. Silloin kun kaikessa on kyse hauskuudesta ja kiihtyvyydestä.

SUURI ETUTAVARATILA

Säilytä, mitä haluat

Vaikuttavat 143 litraa suljettua säilytystilaa! Kuljeta turvallisesti mukanasi paljon välttämättömiä tavaroita koko päivän hauskanpitoa varten. Snorkkelivarusteilla, pyyhkeillä ja hinausköysillä on kaikilla oma paikkansa.

VESITIIVIS PUHELINKOTELO

Pidä kuivana ja ladattuna

Vesitiivis säilytyslokero USB-liitännällä*; sen ansiosta säilytät puhelimesi, kamerasi ja muut laitteesi ladattuna ja toimintavalmiina—kätevä, iskuilta suojaava ja vesitiivis säilytyspaikka.

*USB-liitäntä saatavana lisävarusteena.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ

Alan ensimmäinen ja intuitiivisin jarru vesillä

Järjestelmä on saanut tunnustusta USA:n rannikkovartiostolta, koska se on parantanut veneilyn turvallisuutta. Kolmannen sukupolven ainutlaatuisen Sea-Doo iBR-järjestelmän ansiosta pysähdyt nopeammin. Kuljettaja voi kytkeä vaihteen eteenpäin, vapaalle ja peruutukselle hitaissa nopeuksissa vakaasti ja kätevästi käsiään ohjaustangosta irrottamatta.

LISÄTILAA JA MONIPUOLISUUTTA

Uimalava LinQ-järjestelmällä

Suuri uimalava tarjoaa entistä parempaa vakautta ja lisää mukavuutta. Se on täydellinen paikka oleiluun tai valmistautumiseen vesiurheiluun, ja vesijettiin nouseminen vedestä on helppoa. Mukana tulevat LinQ-kiinnityspisteet lisäävät monipuolisuutta entisestään.

KESTÄVÄ JA KEVYT

Polytec Gen II -runko

Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Etuna vielä se, että Polytec kestää naarmuuntumista paremmin kuin lasikuitu.

SPORT JA ECO

Kaksi ajotilaa enemmän

Valitse Sport- ja ECO -ajotilojen avulla, kuinka paljon tehoa kulloinkin tarvitset.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:12 180.00 €