« Takaisin

SEA-DOO SPARK TRIXX 2 UP 2022Ainutlaatuinen Sea-Doo SPARK TRIXX varastaa koko show'n, sillä siinä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten laajennettu säädettävä trimmijärjestelmä, astinkiilat ja säädettävä ohjaustangon korotuspala. Ominaisuuksia, jotka tekevät vesiakrobatian niin helpoksi ja hauskaksi, ettet halua show'n loppuvan koskaan.

  • Kevyt ja leikkisä alusta
  • Pystyy vetämään useimmilla keskikokoisilla autoilla
  • 1 - 2 henkilöä
  • BRP:n audiojärjestelmä - kannettava (lisävaruste)
  • Ohjaustanko säädettävällä korotuspalalla

Korkeaoktaanista iloa
Rotax 900 ACE -moottori Sport-tilalla
Rotax 900 ACE -moottori tarjoaa 66 kW (90 hv) vauhdikasta menoa vesille. Siinä on myös Sport-tila, joka mahdollistaa erittäin herkän ohjauksen ja luokkansa parhaan suorituskyvyn.
Kevyt ja huippuvahva
Polytec-runkomateriaali
Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Etuna vielä se, että Polytec kestää naarmuuntumista paremmin kuin lasikuitu.
Parempia temppuja, käskystäsi
Laajennettu VTS
Sea-Doon ainutlaatuisessa säädettävässä trimmijärjestelmässä on laajennettu liikealue, minkä ansiosta pystyt nostamaan keulaa korkeammalle tai upottamaan sen syvemmälle veteen. Siksi temppuilu ja taitoajo ei koskaan ole ollut näin helppoa ja hauskaa.
Ota biisit mukaan vesille
BRP:n kannettava audiojärjestelmä
Kuuntele mielimusiikkiasi joko vesillä tai maalla tämän täysin vesitiiviin, kannettavan audiojärjestelmän ansiosta. Mukana kaksi 25 watin kaiutinta, joissa on Bluetooth-yhteys ja jopa 24 tunnin akunkesto. Intuitiivinen ohjauspaneeli tekee säätöjen tekemisen helpoksi sekä vesikulkuneuvossa että muualla.
*Brp lisävaruste
Säädettävä korotuspala
Pidä otteessasi
Ohjausta säätämällä voit mukauttaa ajokokemuksen henkilökohtaisen ajotyylisi mukaan. Erilaiset asennot tarjoavat sinulle enemmän vipuvoimaa, jotta voit helposti ohjata vesijettiä vesiolosuhteista riippumatta.
Ota kantaa
Astinkiilat
Astinkiilat parantavat vakautta, jotta pystyt ajamaan helpommin vesijetin perällä seisten. Se helpottaa temppujen tekemistä ammattilaistyyliin.
Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä
Pysähdy nopeammin ja aja laiturille helposti

Ainoastaan Sea-Doolla on iBR-järjestelmä, jonka ansiosta voit pysähtyä nopeammin. iBR lisää mielenrauhaa ja tarjoaa paremman hallinnan ja ohjattavuuden.

*Perustuu BRP:n sisäisiin testeihin malleilla, joissa ei ole iBR:ää.

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:10 590.00 €