« Takaisin

SEA-DOO SPARK 2UP 2022SPARK 2UP tarjoaa loputtomasti hauskaa jännitystä vesillä. Vikkelä, leikkisä käsiteltävyys ja erittäin tehokas Rotax 900 ACE -moottori, jossa on paljon vipinää, tekevät siitä edullisimman tavan lisätä ämpärikaupalla hauskanpitoa kesääsi.

  • Kevyt ja leikkisä alusta
  • Pystyy vetämään useimmilla keskikokoisilla autoilla
  • 1 - 2 henkilöä
  • Kapea istuin
MOOTTORI
Rotax 900 ACE -moottori
Rotax 900 ACE - 44 kW (60 hv) on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, se kuluttaa vain 7,34 l tunnissa. Tehokkaampi, nopeammin kiihtyvä Rotax 900 HO ACE 900 ACE - 66 kW (90 hv) kuluttaa sekin vain 9 l tunnissa* Molemmat ovat kompakteja, keveitä ja kiihtyvät välittömästi.

*Perustuu BRP:n sisäisiin testeihin.
KEVYT JA HUIPPUVAHVA
Polytec-runkomateriaali
Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Vesijetin pinta ei myöskään naarmuunnu niin helposti kuin lasikuitu värimuovauksen ansiosta.
OTA BIISIT MUKAAN VESILLE
BRP:n kannettava audiojärjestelmä
Kuuntele mielimusiikkiasi joko vesillä tai maalla tämän täysin vesitiiviin, kannettavan audiojärjestelmän ansiosta. Mukana kaksi 25 watin kaiutinta, joissa on Bluetooth-yhteys ja jopa 24 tunnin akunkesto. Intuitiivinen ohjauspaneeli tekee säätöjen tekemisen helpoksi sekä vesikulkuneuvossa että muualla.

* Lisävaruste
 
AINULAATUISTA SEA-DOOA VAKIONA
iBR ja Mukavuuspaketti Plus

Saat enemmän hallintaa ainutlaatuisella iBR-älykkäällä jarru- ja peruutusjärjestelmällämme.*

*Lisävarusteena

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Hinta:7 790.00 €