« Takaisin

Husqvarna Rider 214TC NYT KESÄTARJOUS!

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen moottori ja 94 cm leveä Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat erinomaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat loistavat, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. 

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton 
Nettoteho/esiasetettu rpm: 9.9 kW 
Leikkuumenetelmä: BioClip®/Taaksepuhallus 
Leikkuuleveys: 94 cm

Kysy edullista rahoitusta! Jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa!
Hinta:3 990.00 €4 499.00 €

Suosittelemme myös

Husqvarna R 112C5

r112c5.jpg&width=280&height=500
Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C5 oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta..
Hinta: 2 599.00 €

Husqvarna TC 342T

tc_342.jpg&width=280&height=500
TC 342 on korkealuokkainen puutarhatraktori usein tehtäviin suurten alueiden ympärivuotisiin hoitotöihin. Suuren kapasiteetin ja integroidun ruohonkerääjäan ansiosta traktori soveltuu vaativalle käyttäjälle ja laajojen nurmialueiden hoitamiseen. Tehokkaassa Husqvarna Endurance -sarjan moottorissa on..
Hinta: 5 090.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »