« Takaisin

Trek Domane AL 4 DISC

Domane AL 4 Disc yhdistää edistyneen alumiinirungon sulavuuden ja ajomukavuutta tukevat ominaisuudet tavallista korkealaatuisempien osien suorituskykyyn. Entistä parempi voimansiirto ja terävästi toimivat hydrauliset levyjarrut tekevät siitä nopean maantiepyörän, joka sopii täydellisesti kilpailuhenkisille porukkalenkeille ja jopa kisoihin.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Aikomuksenasi on pyöräillä mahdollisimman paljon ja jopa harjoitella kisoja ja pitkiä kuntoajotapahtumia varten. Haluat sijoittaa korkealaatuisempiin osiin, jotka pysyvät tahdissasi jatkaessasi maantiepyöräilytaitojesi kehittämistä.

Tekniset ominaisuudet

Shimanon 2x10-vaihteinen Tiagra-voimansiirto antaa laajan vaihdevalikoiman kaikenlaisilla ajoalustoilla ajamiseen. Pyörässä on kevyt alumiinirunko, kiinnityspisteet lokasuojille, ajon luotettavana pitävä vakaa Endurance-geometria sekä tiestä johtuvaa tärinää vaimentava hiilikuituhaarukka. Pyörässä on myös Tubeless Ready -vanteet ja kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut.

Yhteenveto

Luotettava, ajomukavuutta painottava maantiepyörä, jonka suorituskykyyn eniten vaikuttavat osat, kuten voimansiirto ja jarrut, ovat tavallista parempia. Domane AL 4 Disc kulkee nopeasti asfaltilla ja jopa helppokulkuisilla hiekka- ja sorateillä, ja sillä ajaminen pysyy hauskana kilometri toisensa jälkeen.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Kevyt, ajomukavuutta painottava runko ja laadukkaat osat tekevät tästä pyörästä erinomaisen vaihtoehdon pitkille ja vauhdikkaille porukkalenkeille
  2. IsoSpeed-haarukan ainutlaatuinen hiilikuiturakenne vaimentaa tienpinnasta johtuvaa tärinää, jolloin kätesi eivät väsy niin nopeasti ja jaksat ajaa tehokkaammin
  3. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tarkemmin ja tehokkaammin kaikissa olosuhteissa
  4. Tavallista suurempi rengastila mahdollistaa leveämpien renkaiden käytön parempaa pitoa ja vakautta varten epätasaisemmilla ajoalustoilla sekä helppokulkuisilla hiekka- ja sorateillä
  5. DuoTrap S -yhteensopivuus tekee ajotietojen tarkkailusta helppoa langattomasti, jolloin voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden saavuttamista

Meiltä rahoitus 72kk maksuajalla 0% korolla.

Hinta:1 571.65 €1 849.00 €

Suosittelemme myös

Trek Checkpoint ALR 5 Driftless

Trek_Checkpoint_Driftless_ALR_5.webp&width=280&height=500
Checkpoint ALR 5 Driftless on custom-maalattu, huippulaadukas gravel-pyörä, joka soveltuu pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin vaativimmillakin sorateillä. Runsaat ja monipuoliset ominaisuudet, kuten ketterä mutta vakaa progressiivinen geometria, useat kiinnityspisteet ja GRX-voimansiirto..
Hinta: 3 149.00 €

ORBEA TERRA H40

Orbea_Terra_H40.jpg&width=280&height=500
Upea Terra nyt myös alumiinirunkoisena!
GRAVEL FROM THE GROUND UP
Loputonta reittien tutkimista, yön läpi jatkuvia seikkailuja sekä rujoja sorapolkuja. Tämän kaiken ja paljon muuta täyttää käsite Gravel-pyöräily. Oikean pyörän valinta on tärkeää, sillä sen on suoriuduttava kaikista edellä mainituista..
Hinta: 2 269.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »